Slowfeeder Hoog Capaciteit net enveloppe. Maas 4.5 lengte 2 m

Slowfeeder Hoog Capaciteit net enveloppe. Maas 4.5 lengte 2 m

Meer afbeeldingen

Schrijf de eerste review van dit product

€ 50,00
OF

Snel overzicht

Slowfeeder Hoog capaciteit net enveloppe Maas 4.5 Maat 2m x 90 cm


Let op indien niet op voorraad, slowfeeders worden met de hand gemaakt. Er kan dus een levertijd op zitten, welke kan fluctueren afhankelijk van de gewenste maat en de drukte.


In de eerste week van de maand wordt er nieuwe voorraad besteld. Het kan dus zijn dat u even op de bestelling moet wachten indien deze is uitverkocht.


Bij grote drukte of grote bestellingen va 10 st., wordt een extra bestelling geplaatst halverwege de maand.

Details

Netten in de maas 4.5  (kleur beige) zijn voornamelijk geschikt voor paarden die van nature al langzaam eten, voortanden missen, of erg knoeien met hun hooi. Indien uw paard of pony een normaal eet tempo heeft en u wilt dat het langzamer het hooi eet. (slowfeeder werking)  kunt u beter kiezen voor een maas 3 x3

De netten in deze maat zijn prima geschikt voor de grotere paarden die 2x per dag een vol net hooi gevoerd krijgen (bij een normaal eet tempo) Tevens is dit net geschikt voor het hooi verstrekken voor meerdere paarden in bijv een inloop stal of weiland. 

Een hoog capaciteit net is geschikt om permanent op te hangen, maar toch makkelijk mee te nemen van A naar B

Ideaal voor in stal, paddock, loopstal etc. Hoog capaciteit netten hebben een flap aan de bovenzijde zodat uw paard niet via de bovenkant kan eten.

Deze netten zijn basic afgewerkt om prijs verhoging door materiaal kosten te voorkomen.  Maar zijn daarbij weldegelijk, sterk en slijten bij normaal gebruik door het paard amper.

Dit net wordt geleverd exclusief karabijn haken, daar er meerdere bevestigings mogelijkheden zijn afhankelijk van de mogelijkheden waar het net moet komen te hangen. Mocht u dit net met haken op willen hangen aan een muur adviseren we 3 stuks te gebruiken.