Overname Green Distance

Trots mag ik meedelen dat ik per heden het mooie bedrijf Green Distance mag gaan voortzetten!

Dit als aanvulling bij EquiCulinair. Goede voeding en intensieve ruitersport gaan immers hand in hand.

Deze 2 bedrijven zullen elkaar mooi versterken!.

Green Distance is al jaren een goede naam in ruitersport land, met name in de Endurance sport en bij velen ruiters die op zoek zijn naar comfort en duurzaamheid, voor vele uren te paard.

Esther Groen heeft met veel passie dit mooie bedrijf opgebouwd, maar is door verhuizing naar Engeland, genoodzaakt een opvolger te vinden, die het bedrijf in Nederland en België kan voortzetten.

Ik vind het echt een hele eer, dat ik dit samen met mijn man mag gaan doen!

Endurance is al vele jaren een van onze leukste passies te paard. Ondanks dat we in de laatstejaren niet veel hebben kunnen starten, het bloed kruipt er nog steeds. Even als het maken van recreatieve lange afstands ritten. Nu kunnen we onze passie voor goede voeding en kwaliteit ruitersport artikelen gaan combineren!

De top zadels van BUA, Trekker, Massimo en Franco, naast een mooi assortiment hoofdstellen en ruitersport artikelen, naast plakbeslag ( + wellicht hoefschoenen) en meer hoefverzorgings artikelen,  met kenmerk comfort en duurzaamheid, zullen binnen kort via onze site te bestellen zijn.

Hou de websites van EquiCulinair en Green Distance in de gaten! 
www.equiculinair.nl en www.greendistance.nl

Wij gaan heel hard aan het werk, om alles zo snel mogelijk aan elkaar te linken, up to date brengen en bestelbaar te maken via de webwinkels. Tot alles gereed is kunt u natuurlijk vragen en bestellingen per mail sturen.

Het zal even een paar weken kosten om een en ander over te zetten, website, facebook, mails, webwinkels etc. En eveneens zal Esther mij eind mei goed inwerken mbt het aanmeten van de zadels, daar deze allen een eigen maatvoering hebben

Per Juni zal de zadelpas service en check via ons mogelijk worden hiervoor kunt u voorlopig per mail een afspraak maken. Even als de probeer verhuur service van enkele zadels.

Ik hoop vele van jullie wellicht op een endurance wedstrijd of andere paardensport evenement in de Stand te mogen treffen! Zoals gewend bij EquiCulinair, blijft op afspraak afhalen / bezoeken aan huis te Ouderkerk aan den IJssel of verzenden mogelijk.