Slowfeeder Hooikussen enveloppe, Maas 4.5, 1mx1m

Slowfeeder Hooikussen enveloppe, Maas 4.5, 1mx1m

Meer afbeeldingen

Schrijf de eerste review van dit product

€ 31,00
OF

Snel overzicht

Slowfeeder Hooikussen enveloppe, Maas 4.5, 1mx1m


Kleur wijkt af van de afbeelding! Momenteel worden deze netten geleverd in de kleur Beige


Let op indien niet op voorraad, slowfeeders worden met de hand gemaakt. Er kan dus een levertijd op zitten, welke kan fluctueren afhankelijk van de gewenste maat en de drukte.


In de eerste week van de maand wordt er nieuwe voorraad besteld. Het kan dus zijn dat u even op de bestelling moet wachten indien deze is uitverkocht.


Bij grote drukte of grote bestellingen va 10 st., wordt een extra bestelling geplaatst halverwege de maand.

Details

Netten in de maas 4.5  (kleur beige) zijn voornamelijk geschikt voor paarden die van nature al langzaam eten, voortanden missen, of erg knoeien met hun hooi. Indien uw paard of pony een normaal eet tempo heeft en u wilt dat het langzamer het hooi eet. (slowfeeder werking)  kunt u beter kiezen voor een maas 3 x3

Het net in deze afmeting (1m x 1m) is zeer geschikt voor een paard / grote pony  die 3x per dag hooi gevoerd krijgt

Een hoog capaciteit net is geschikt om permanent op te hangen, maar toch makkelijk mee te nemen van A naar B

Ideaal voor in stal, paddock, loopstal etc. Hoog capaciteit netten hebben een flap aan de bovenzijde zodat uw paard niet via de bovenkant kan eten.

Deze netten zijn Basic afgewerkt om prijs verhoging door materiaal kosten te voorkomen.  Maar zijn daarbij weldegelijk, sterk en slijten bij normaal gebruik door het paard amper. Als extra maatregel bij paarden die ruw aan de netten trekken,  kunt u de mazen waaraan het net wordt opgehangen eventueel extra verstevigen.

Dit net wordt geleverd exclusief karabijn haken, daar er meerdere bevestigings mogelijkheden zijn afhankelijk van de mogelijkheden waar het net moet komen te hangen. Mocht u dit net met haken op willen hangen aan een muur adviseren we 3 stuks te gebruiken.