Uitverkoop!
, ,

Himalaya Zout liksteen 2-3kg

Oorspronkelijke prijs was: 5,25.Huidige prijs is: 4,50.

Zout Liksteen

Ter aanvulling van Mineralen.

Natuurzuiver Himalaya zout.
Levensmiddelenkwaliteit
97,5% NaCl

Uitverkocht

Artikelnummer: hym3kg Categorieën: , ,

Himalaya Zout liksteen

Natuurzuiver Himalaya zout.
Levensmiddelenkwaliteit
97,5% NaCl

 

Natuurlijk kristalzout, reeds miljoenen jaren bewaard gebleven, gewonnen op 2000 meter hoogte. Rijk aan mineralen en sporenelementen met een evenwichtige samenstelling.

Himalaya likstenen uit natuurlijk kristalzout zijn vrij van vervuiling van wateroppervlakten. Bovendien zijn de natuurlijke zouten van een bijzondere hoge biologische opneembaarheid.

Vult tevens de eventuele mineralentekorten aan (opeten van mest), bevordert de algemene gezondheid en verhoogd de natuurlijke weerstand.

Natuurzout is zeer hard, daarom kunnen dieren het zout niet als bij kunstmatig gefabriceerde stenen gemakkelijk afbijten. Opmerkzaam is dat dieren, vanuit hun natuurlijk instinct Himalaya likstenen prefereren.

In tegenstelling tot de industrieel vervaardigde en geperste stenen zijn de kristal Himalaya zoutstenen vrijwel resistent tegen vocht, geperste stenen daarentegen vervallen snel doordat zij vocht aantrekken.

De likstenen zijn doorboord en kunnen met het bijgeleverde touw worden opgehangen. Als gevolg van hun natuurlijke oorsprong kunnen zij onderling van kleur en vorm verschillen.

Gewicht3 kg
Scroll naar boven