Gallagher M2800i schrikdraadapparaat i-Serie incl. display + gratis afstandsbediening

1.098,00

De M2800i is een extreem krachtig schrikdraadapparaat dat geschikt is voor meerdraadse afrasteringen tot maar liefst 53 km.

Artikelnummer: 306315 Categorie:

Gallagher M2800i schrikdraadapparaat i-Serie incl. display + gratis afstandsbediening

De M2800i is een extreem krachtig schrikdraadapparaat dat geschikt is voor meerdraadse afrasteringen tot maar liefst 53 km.

Lees hier alles over de i-Serie.

Uniek voor de I-serie is de externe display die u plaatst op de plek waar u wilt, tot een afstand van *50 meter van het schrikdraadapparaat zelf. Hier kunt u de status van uw afrastering aflezen en uw apparaat bedienen. (* Standaard 3 meter kabel bijgeleverd)

Bij stroomverlies, als gevolg van bijvoorbeeld een tak tegen uw afrastering of vandalisme, waarschuwt de controller u direct.

De M2800i is voorzien van adaptive control. Elk gewoon schrikdraadapparaat kent een constante ladingenergie. De M2800i daarentegen voert het afgegeven vermogen op naarmate de afrastering meer wordt belast door kortsluiting. Zelfs bij een extreme belasting van 60 Ohm blijft uw afrastering 100% betrouwbaar.

U schakelt de afrastering ter plekke uit met de afstandsbediening (optioneel) en u kunt de fout snel repareren, vervolgens schakelt u de afrastering weer via de optioneel verkrijgbare afstandsbediening aan. Minder kans op uitbraak van uw dieren dus!
De Gallagher M2800i is uit te breiden met diverse i-Serie accessoires, zoals een i-Serie afstandsbediening, i-Serie alarmsysteem, flitslamp, sirene, afrasteringsmonitor(en) (max.6) en SMS module.

Bent u op zoek naar een vervanger voor uw MBX2500? Dan is de M2800i het juiste schrikdraadapparaat voor u.

Deze set is verkrijgbaar inclusief en exclusief i-Serie accessoires.

  • Externe display: status van uw afrastering aflezen en uw apparaat bedienen op een plek waar u wilt
  • In combinatie met de optioneel verkrijgbare i-serie SMS module bij stroomverlies direct bericht naar uw mobiele telefoon of een alarmcentrale.
  • U weet meteen de exacte locatie van de storing
  • Aan- en uitzetten afrastering met een afstandsbediening (optioneel)
  • Volledige controle over uw afrastering bij gebruik van rastermonitor(en) (optioneel)
  • Geschikt voor lange meerdraadse afrasteringen tot 53 km
  • Adaptive control
Fabrikant

Gallagher