Horse Fly Trap Glue (Lijm)

22,00

Horse Fly Trap Glue is de perfecte vliegenvallenlijm voor het vangen van dazen (insecten) op natuurlijke wijze zonder gebruik van pesticiden (vergif).

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: HORS005L Categorie:

Maak heel makkelijk en voordelig uw eigen dazenval metHorse Fly Trap Glue (Lijm) en de 12 liter emmer of Horse Fly Trap Ball 45 cm !
1 of 2 zwarte emmer van 12 liter, voorzien van gat in bodem, Koord, Ring.

Horse Fly Trap Glue is de perfecte vliegenvallenlijm voor het vangen van dazen (insecten) op natuurlijke wijze zonder gebruik van pesticiden (vergif). Kleeft uitstekend voor lange duur (tot 5 maanden). Horse Fly Trap Glue is weer- en regenbestendig. Ideaal in combinatie met de Horse Fly Trap Ball 45 cm.


Opmerking:

Zeer zuinig in gebruik! Hang een nieuwe bal op als deze vol met dazen (insecten) zit. Veiligheidsinfo (zie achterzijde). Buiten bereik van kinderen en paarden ophangen.

Gebruiksaanwijzing:

Eerst de Horse Fly Ball opblazen en op de gewenste plek ophangen (Half zon half schaduw buiten bereik van kinderen en dieren). Dan met de Horse Fly Trap Kwast een dikke lijmlijn (Horse Fly Trap Glue) aanbrengen op de bovenzijde (rondom) van de Horse Fly Ball, 10cm onder het handvat. Het handvat tijdens het opbrengen van de lijm vast houden om de bal stil houden. Doordat de lijm warm wordt druipt deze langzaam met strepen naar beneden. Met de kwast kun je de Horse Fly Trap Glue voordelig verdelen over de bal. 

En dan.. vangen maar!

Gewicht1 kg
Scroll naar boven