Over ons

EquiCulinair is in Januari 2012 tot leven gekomen, als resultaat van een lange zoektocht naar goed hoogwaardig voer, aangevuld met kruiden en supplementen voor onze paarden.
Die niet alleen in leeftijd, van jonkie tot senior paard, maar ook qua ras, temperament, en aanleg nogal van elkaar verschillen.
Een eet verslaafde Haflinger, een temperament volle snel te energieke Haflo-Arabier, en onze ouwe trouwe reus van een Zweeds Warmbloed.

Via een vriendin kwamen we op de voer soorten van Agrobs en Dodson & Horrell en het gebruik van Slowfeeders.. Maar ja die merken / producten waren niet algemeen verkrijgbaar in Nederland.
(“goed voer komt van ver” heb ik ooit eens horen zeggen.)
Zo is na een aantal maanden gebruik met positief resultaat, het idee gekomen om zelf dealer te worden voor deze merken..En ontstond EquiCulinair.
En dan ga je verder kijken welke mooie natuurlijke producten, zonder een overdaad aan toevoegingen, verkrijgbaar zijn voor in het assortiment.
De webwinkel groeit met de dag. Ondertussen is het een aardige verslaving aan’t worden.

Aangezien u naast uw paard of pony hoogstwaarschijnlijk ook een kleiner huisdier heeft.
Bieden wij een klein assortiment aan voor uw knager, hond, kat of pluimvee.
Al deze artikelen zijn met het zelfde uitgangspunt geselecteerd. Hoogwaardige natuurlijke producten zonder te veel overbodige toevoegingen.

Mocht u iets missen in het assortiment mail gerust, waarschijnlijk is het gewenste wel leverbaar.

Misschien ten overvloede wil ik u er nog op wijzen dat al onze natuurlijke supplementen / verzorgingsproducten dienen ter verlichting of ondersteuning. Het zijn echter géén medicijnen. Bij twijfel raadpleeg altijd eerst uw vee / dierenarts.

Met Vriendelijke Groeten,

Alexandra Helders

Scroll naar boven