Keltisch zeezout 1kg

2,50

Zeer zuiver zeezout met hoge minerale- en energetische waarde. Voeding voor bodem en als aanvullende voeding voor dieren.

Uitverkocht

Artikelnummer: zeezout Categorie:

Keltisch zeezout

wordt nog handmatig gewonnen middels een duizenden jaren oud systeem.

Vervuild Atlantisch zeewater is aan het eind van een systeem van natuurlijke kanalen en geprepareerde kleibekkens energetisch opgeladen en vrij van enige vervuiling.

Het bevat meer dan 94 minerale, metalen in een goed opneembare vorm en gunstige verhoudingen.

Gebruik:

Ons advies is om de micro- organismen oplossing voor het land te voorzien van de keltische zeemineralen, 1 tot 3 gram per liter water.

Dit is een goede en goedkope vorm van voeding die alle benodigde mineralen in zich heeft en in het gewas opgenomen worden via het blad en wortels. Zelfs wanneer de bodem nog in onbalans is verbetert dit de graskwaliteit enorm.

(!) Tip, biedt het de dieren aan in een emmer water NAAST de normale watervoorziening als een soort vloeibare liksteen dus, laat de dieren vooral zelf kiezen.

Oorsprong:

Dit zout wordt in het zuiden van Bretange ambachtelijk, handmatig gewonnen volgens een meer dan 1000 jaar oud Keltisch procede. De zoutmeester (paludier) leidt het zeewater door natuurlijke kanalen naar verschillende geprepareerde klei bekkens / bassins in het ritme van de natuur.

Dit zout noemt men sel gris en is het bijproduct van het beroemde fleur de sel. Sel gris betekent grijs zout, grijs vanwege de kleideeltjes die erin zitten. Het is zeer zuiver, heeft een hoge minerale en energetische waarde.

Verpakking:

Keltisch zeezout is te verkrijgen in een 1

Gewicht1 kg
Fabrikant

EquiCulinair