Silver Hoof Liquid, Unique-Horn, 250ml

19,95

Voor gezonde stralen en een strakke witte lijn.
De Unique-horn silver hoof liquid kan helpen bij de ondersteuning bij rotstraal en problemen in de witte lijn van de paardenhoef. Tevens is dit product goed te gebruiken voor het onderhoud van een goede hoefgezondheid.

Beschikbaarheid: Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: unique horn silver Categorie:

Unique-horn Silver Hoof Liquid


De vloeistof is makkelijk en zeer zuinig in gebruik. De hoogwaardige ingrediënten maken dit product zeer effectief in de strijd tegen ongezonde en zwakke stralen en witte lijnen. Ongezonde stralen en witte lijnen betekenen aan aanslag op de algehele hoefgezondheid en hebben invloed op de functionaliteit van de hoef en het loopgedrag en loopcomfort van het paard. Rotstraal en schimmels in de witte lijn kunnen dusdanige gevolgen hebben dat het paard gevoelig, stijf, kort of zelfs kreupel kan gaan lopen.

Unique-horn hoefverzorging magic hoof powder bij rotstraal

Behoud en herstel van hoefgezondheid.
Ondersteuning van stevige straal & goede witte lijn.
Bij paarden, pony’s en ezels

Uitwendig verzorgingsproduct

250ml

Toepassing
Unique-horn Silver Hoof Liquid is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de behandeling van een ongezonde straal en problemen in de witte lijn van de paardenhoef. Unique-horn Silver Hoof Liquid is daarnaast ook te gebruiken ter ondersteuning van een goede hoefgezondheid.

Gebruiksaanwijzing
Voor gebruik goed schudden.
Maak de hoef goed schoon en droog. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid Unique-horn Silver Hoof Liquid op onderkant van de hoef aan en wrijf dit goed in met een kwast. Bij ernstige problemen dagelijks herhalen.
Bij een diepe straalinfectie van de middelste straalgroef: drenk watten of een steriel gaasje in Unique-horn Silver Hoof Liquid en duw deze diep in de middelste straalgroef. Dagelijks verversen.
Bij gebruik van Unique-horn Silver Hoof Liquid voor hoefonderhoud volstaat het om twee keer per week de vloeistof op de schone, droge hoef aan te brengen.Unique-horn Silver Hoof Liquid is uitermate geschikt om in combinatie met de Unique-horn Natural Clay te gebruiken.

Ingrediënten
Demiwater, alcohol, appelazijn, emulgator, colloïdaal zilver, propolistinctuur, een uniek compositum van drie etherische oliën.

Bewaren
Buiten bereik van kinderen bewaren. Afgesloten flacon op een droge plek op kamertemperatuur bewaren, buiten invloed van direct zonlicht. Contact met ogen vermijden.

Ik gebruik de Unique-horn Liquid vooral graag ter behandeling van problemen in de middelste straalgroef. Een beetje liquid op een watje of gaas en deze dan diep in de spleet proppen. elke dag herhalen en je ziet de diepe spleet weer dichtgroeien.
Lennart Denkhaus, Hoefspecialist


Mijn bekapper zei dat als het weer zo nat is de hoeven maar beter een paar keer per week tegen schimmels en bacteriën behandeld moesten worden. Hij rade mij aan om de Silver liquid te gebruiken. Ik smeer de hoeven nu 2-3 keer per week goed in en volgens mij helpt het om rotstraal en schimmels te voorkomen.


Mijn paard had een hoefscheur met white line dissease. De bekapper gaf aan dat ik dat dagelijks moest behandelen met de Unique-horn liquid. Het spul is erg vloeibaar waardoor het makkelijk in de open plek te druppelen is, daarna vul ik het gat met de Unique-horn Klei. Dat werkt zo goed dat mijn bekapper zelf verast was hoe het er de volgende keer uit zag.

Unieke Natuurlijke ingrediënten

Propolis

Propolis wordt door bijen gemaakt en is het verdedigingsmechanisme van bijenvolken tegen bacteriën, virussen en schimmels. Er zijn tal van wetenschappelijke onderzoeken die het krachtige effect van propolis onderschrijven.

Collodiaal Zilver

Het gebruik van zilver stamt uit de oudheid; Hippocrates raadde al zilver aan bij wondbehandeling. Zilver zou een antibacteriele werking hebben en werkzaam zijn tegen enkele schimmels. Later is in Amerikaans wetenschappelijk onderzoek deze werking ook aangetoond.

Appelazijn

Als draagstof van de natuurlijke effectieve ingrediënten in onze Unique-horn Zilver Liquid hebben we gekozen voor appelazijn.
Het zure milieu van natuurzuivere appelazijn helpt bovendien voorkomen dat hoefbacteriën en schimmels zich kunnen vermeerderen.

Unieke mix van essentiële oliën

Essentiële oliën bevatten de essentie, de levenskracht van de plant. Een unieke Unique-horn receptuur bevat 100% zuivere essentiële oliën, met antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, van sterk geneeskrachtige planten. Met deze oliën voegen voegen we de geneeskracht van deze planten toe aan alle unique-horn producten. En daarnaast ruiken de producten ook nog eens heerlijk!

Uniek


Unique-horn is ontwikkeld door specialisten in hoefgezondheid, met bij elkaar ruim 30 jaar ervaring in hoefverzorging. De producten zijn in Nederland ontwikkeld en worden in Nederland geproduceerd, gebruikmakend van krachtige  natuurlijke ingrediënten. Met Unique-horn hoefverzorgings producten pakt u diverse hoefproblemen bij de bron aan en helpt u hoefproblemen voorkomen.

Gewicht1 kg
Scroll naar boven