Slowfeeder Enveloppe. Maas 4.5. 2.5m x 90 cm

57,00

Slowfeeder Hoog capaciteit net enveloppe Maas 4.5 Maat 2.5m x 90 cm

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: hoogcap 4.5 2.5m Categorie:

Netten in de maas 4.5  (kleur beige) zijn voornamelijk geschikt voor paarden die van nature al langzaam eten, voortanden missen, of erg knoeien met hun hooi. Indien uw paard of pony een normaal eet tempo heeft en u wilt dat het langzamer het hooi eet. (slowfeeder werking)  kunt u beter kiezen voor een maas 3 x3

De netten in deze maat zijn prima geschikt voor de grotere paarden die 2x per dag een vol net hooi gevoerd krijgen (bij een normaal eet tempo) Tevens is dit net geschikt voor het hooi verstrekken voor meerdere paarden in bijv een inloop stal of weiland.

Een hoog capaciteit net is geschikt om permanent op te hangen, maar toch makkelijk mee te nemen van A naar B

Ideaal voor in stal, paddock, loopstal etc. Hoog capaciteit netten hebben een flap aan de bovenzijde zodat uw paard niet via de bovenkant kan eten.

Deze netten zijn basic afgewerkt om prijs verhoging door materiaal kosten te voorkomen.  Maar zijn daarbij weldegelijk, sterk en slijten bij normaal gebruik door het paard amper.

Dit net wordt geleverd exclusief karabijn haken, daar er meerdere bevestigings mogelijkheden zijn afhankelijk van de mogelijkheden waar het net moet komen te hangen. Mocht u dit net met haken op willen hangen aan een muur adviseren we 3 stuks te gebruiken.

 

 

Gewicht3 kg
Scroll naar boven