Gallagher B100 batterij-apparaat

369,00

De B100 is een sterk accu schrikdraadapparaat voor 9V en 12V en is geschikt voor afrasteringen tot 10 km.

Artikelnummer: 392004 Categorie:

Gallagher B100 batterij-apparaat

De B100 is een sterk accu schrikdraadapparaat voor 9V en 12V en is geschikt voor afrasteringen tot 10 km. Het apparaat zit in een robuuste, waterdichte en schokbestendige box waar ook de accu of batterij in past. ( de batterij is niet meegeleverd, deze kunt u los bestellen) Controlelampjes geven direct aan of de afrastering goed werkt en of de accu bijna leeg is.

Het apparaat kent 4 standen
– Standaard puls-stand: het apparaat geeft ongeveer één stroomstoot per seconde; om dieren aan de afrastering te laten wennen.
– Zonnepaneel-stand: te gebruiken voor dieren die overdag actief zijn. ’s Nachts reduceert het schrikdraadapparaat de frequentie van de puls tot bijna 3 seconden. Levensduur accu wordt hierdoor met 20% verlengd.
– Langzame stand: de tijd tussen twee stroompulsen wordt verlengd tot bijna 3 seconden, voor dieren die aan de afrastering gewend zijn en deze respecteren. Levensduur accu wordt bijna verdubbeld.
– Nacht-stand: te gebruiken voor (wilde) dieren die ’s nachts actief zijn. De pulsfrequentie wordt overdag gereduceerd. Levensduur accu wordt hierdoor met 25% verlengd.

Het apparaat is zo ontworpen dat u er een hangslot aan kunt bevestigen. Een goede beveiliging tegen diefstal!

Het schrikdraadapparaat heeft een aansluiting voor een zonnepaneel om de accu op te laden. Hiermee hoeft u tijdens de zomerperiode de accu niet om de 20 dagen, maar slechts om de 125 dagen op te laden!

  • Registreer nu en ontvang 7 jaar garantie op dit product!
  • Geschikt voor afrasteringen tot 10 km
  • Controlelampjes voor indicatie restcapaciteit accu en werking afrastering
  • Perfect in combinatie met zonnepaneel voor bijladen accu
  • Mogelijkheid bevestigen hangslot
Fabrikant

Gallagher